Norman ReedusDe artistieke samenwerking tussen Norman Reedus e Hideo Kojima lijkt voorbestemd om nog lang door te gaan.

De acteur leende zich ervoor "Interview automatisch aanvullen" op WIRED met betrekking tot 'Meest gezochte vragen op internet' en een daarvan was 'Waarom werkte Norman Reedus aan Death Stranding?'.

Reedus beantwoordde de vraag en bevestigde onder meer hoe hij zichzelf al vergelijkt nieuwe projecten worden ondernomen met de beroemde Japanse auteur.

«Ik werkte aan een videogame omdat Guillermo Del Toro me in eerste instantie benaderde, die tegen me zei:" Hé, nu zal hij je Hideo Kojima noemen. Zeg gewoon ja. ' Mijn reactie was als "Wie is het?" en hij antwoordde "Het maakt niet uit wie hij is, zeg gewoon ja!". Dus ik ontmoette Hideo in San Diego Comicon, het was voor een ander spel, en hij liet me zien waar hij aan werkte. Ik was verbaasd, ik vond het super ingenieus. We werden vrienden en begonnen met hem samen te werken. Dus we zijn erin geslaagd Death Stranding te maken, wat een enorm succes was, en nu zijn we in gesprek om andere projecten te maken. Dit is dus de reden. Omdat het Hideo Kojima is. Dat is waarom ».

Het volledige interview a Norman Reedus, die ongeveer 15 minuten duurt, is hieronder volledig beschikbaar.