Anodyne 2Triplet van gratis games deze week in Epic Games Store: het is Anodyne 2: Return to Dust, A Short Hike and Mutation

Anodyne 2: Return to Dust è uno Zelda-achtige, een verkennend avontuur dat 3D-scenario's combineert met 2D-kerkers in Pixel Art. Als Nova zijn we geroepen om een ​​eiland te verkennen en de inwoners van New Theland te bevrijden van de nanopoeders die hun lichaam infecteren en hun emoties en verlangens conditioneren.

Een korte wandeling è een atypische platformgame wat de speler de mogelijkheid geeft om de bergachtige landschappen van Hawk Peak Provincial Park te verkennen. Het spel kan worden aangepakt met verschillende benaderingen, van het volgen van de getraceerde paden tot het ondernemen van een vrije verkenning op zoek naar verborgen schatten.

mutatie in plaats daarvan is het een avontuur in fantasietonen met bovennatuurlijke elementen waar de klassieke elementen van het genre in aanraking komen met intrigerende persoonlijke drama's. De hoofdpersoon, Kai, bezoekt de vreemde en geïsoleerde Mutation-gemeenschap om haar zieke grootvader te helpen, maar de dingen zullen niet zo eenvoudig blijken te zijn als ze lijken en de geheimen van de schijnbaar vriendelijke gemeenschap zullen naar boven komen.

Alle drie de titels zijn al beschikbaar om gratis te downloaden Epic Games Store en ze zullen blijven tot 16 maart 19 uur.