De publicatie van Halfwaardetijd: Alyx, de nieuwe titel in de Half Life-saga voor VR, en als je nog geen kijker beschikbaar hebt, zou dit je laatste kans voor die datum kunnen zijn. Klep het heeft zijn magazijnen zelfs geleverd Index VR kit, weg uitverkocht een paar dagen na de aankondiging van het spel.

Bestellingen voor Index VR zijn sinds 9 maart weer beschikbaar en werden meteen bovenaan de verkoopgrafieken van Steam geplaatst. Valve heeft verklaard dat elke bestelling die voldoet aan elke bestelling die de huidige beschikbaarheid overschrijdt wanneer nieuwe voorraden aankomen.

De Index Kit kost € 1079, en omvat de headset, controllers, basisstation en een kopie van Half Life Alyx op het moment dat het spel wordt uitgebracht. De benodigdheden bevatten echter ook de eenvoudige viewer en de controllers. U kunt de kijker bestellen op de juiste Steam-pagina.

Zoals gespecificeerd in de productbeschrijving, zullen de bestellingen toch niet zijn verzonden voor 8 weken, tien in het geval van de Index Kit. Zelfs als u de viewer meteen koopt, is er de mogelijkheid om deze niet beschikbaar te hebben tot vlak voordat Half Life: Alyx wordt gepubliceerd.