Shigeru Miyamoto, vader van enkele van de sterkste en meest herkenbare merken in de gaming-scene van vandaag, zou uitkomen verlangen om actief aan het werk te gaan op een project, misschien klein van formaat.

De beroemde Japanse Game Designer vervult momenteel een leidinggevende rol bij Nintendo, daarom zijn zijn taken in de ontwikkeling van de game vervat in de eenvoudig toezicht. Echter, volgens wat werd verklaard aan de microfoons van Famitsu, Miyamoto zou nog steeds verlangen om te ontwikkelen en zijn ideeën uitvoeren.

“Ik denk vaak dat het leuk zou zijn om met een groep van slechts een paar mensen aan een klein project te werken. Maar nu heb ik mijn handen in teveel dingen ". Eindelijk blijft hij lachen. "Ik kan niet zeggen waar ik mee bezig ben, mijn public relations-woordvoerder zei dat ik het niet moest zeggen."

Hoeveel van jullie zouden er graag bij willen vallen nieuw avontuur getekend door maker van Mario e Zelda?