Bandai Namco toont twee nieuwe inhoud aanwezig in Captain Tsubasa: Rise of New Champions. Laten we het hebben over de personage-editor en de modus New Hero.

Zoals reeds vermeld in Dit artikel, de twee modi waren al aangekondigd maar nog niet getoond. Nu kunnen we eindelijk een kijkje nemen in de creatie van je alter ego en het verhaal dat het hoofdpersonage zal heten, genaamd Aflevering New Hero.

Deze verhaallijn is gebaseerd op je sportcarrière binnen een van de drie selecteerbare voetbalteams uit de middelbare school: de Furano van Hokkaido, de Toho en ten slotte de Musashi. Het uiteindelijke doel van deze carrièremodus is om Nankatsu's op het veld te ontmoeten Tsubasa, versla haar en doe mee aan de New Hero League. 

Tussen aflevering New Hero en traditionele Story Mode belooft Captain Tsubasa: Rise of New Champions een gevarieerde, langlevende en vooral leuke titel te zijn.