Eagle afbeeldingen kondigde de distributiekalender aan Thuis Video voor de maand april 2020. Een van de namen valt op Parasiet, Pinocchio ed Hammamet.

Het begint op 8 april met de charme en het wonder van Matteo Garrone's film "Pinocchio", gepubliceerd in DVD-formaat, Blu-ray COMBO (met het dubbele DVD + BD-formaat), beide met een verzamelbare kaart, en Blu-ray COMBO Special Edition, met 4 verzamelbare kaarten. 

15 april is het moment van de film van het jaar "Parasite" van Bong Joon-ho, die beschikbaar zal zijn dankzij Eagle Pictures in DVD, Blu-ray-editie en in een elegant COMBO-staalboek (met het dubbele DVD + BD-formaat) van collectie. Palme d'Or bij unanieme toejuiching van het publiek en critici in Cannes 72, Critics 'Film- en box office-record, het meesterwerk van Bong Joon-ho ("Memoires van een moordenaar", "Okja", "Snowpiercer") triomfeerde ook naar Oscar 2020 het verkrijgen van 4 beeldjes, waaronder die voor de beste film en de beste richting. 

Vanaf 23 april is het de beurt aan "Hammamet" van Gianni Amelio, beschikbaar in DVD- en COMBO-versies (dubbel DVD + BD-formaat).

Voor liefhebbers van verzamelen onderstrepen we de distributie van de combo-versie van de Zuid-Koreaanse film, ingesloten in één Steelbook echt heel intrigerend.