De streaming game zal waarschijnlijk de toekomst van gaming zijn, waarbij de consoles vroeg of laat evolueren naar iets anders dan wat we vandaag bedoelen. Google ze wilde verder kijken en kwam deze wereld binnen stadions, met matig succes.

Als het idee en potentieel zeker uitstekend zijn, is de realisatie iets minder, vooral door de beschikbare titels in de bibliotheek van deze console te tellen. Google zelf, in een promotionele tweet, lijkt te hebben "toegegeven" dat de catalogus leeg is:

Met deze tweet heeft het bedrijf elke letter waaruit het woord 'Stadia' bestaat, gebruikt als beginletter van een gametitel, maar niets vinden voor de letter "i" en vervolgens een emoji te gebruiken.

Het idee was leuk en functioneel, maar toen bleek het in de praktijk verkeerde keuze: misschien was het slimmer geweest om te wachten op de release van een game waarvan de titel begint met de 'i' in plaats van een emoji te gebruiken die de gebrek aan games.

Of misschien is dit alles alleen een teaser om een ​​exclusief aan te kondigen komt naar Google Stadia.