Tijdens de PAXEast 2020, een evenement dat dit jaar gaf plaats echt aan veel ontwikkelaars om hun projecten te laten zien, Alex Ward samen met alle jongens van Three Fields Entertainment heeft hun nieuwste racegame aangekondigd: Gevaarlijk rijden 2.

Afdeling e Criteriumspellen zij creëerden en ontwikkelden, meer dan twintig jaar geleden, de Burnout-videogameserie. Tot op heden is dat type iteraties in de loop van de tijd afgenomen totdat het bijna een genre van producten wordt dat alleen is bedoeld voor echte amateurs van het bovengenoemde type spel. Gevaarlijk rijden, probeer al vanaf het eerste hoofdstuk de speelstijl te doen herleven, waarin het mogelijk was om te communiceren met de hierboven genoemde historische reeks, en met name voor deze tweede titel die zojuist werd aangekondigd, is er de wens naar een zeer sterke verwijzing naar Burnout Paradise. Het wordt in feite een arcade-racespel met een open wereldkaart waar je rond kunt rennen 400 km asfalt.

De game in kwestie lijkt al compleet te zijn, afgezien van wat afwerkingswerken. Het zal worden verspreid tijdens de Kerst 2020 op Sony PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.