De lancering van Warframe het is meer onopgemerkt gebleven dan je zou denken en velen dachten dat de titel geen mooie toekomst had. Maar hier zijn we, vieren we een volledige zeven jaar van het leven samen met de ontwikkelaar Digital Extremes en de gigantische spelersgemeenschap die zich rondom het spel heeft opgebouwd.

Ter gelegenheid van de viering, degenen die eind maart toegang hebben tot de titel zij ontvangen gratis het pantser Dex Raksaka. Er zullen ook kleine wekelijkse meldingen zijn waarmee spelers prijzen van afgelopen verjaardagen kunnen verzilveren.

De meest interessante activiteit van het evenement is echter zeker de concurrentie aangeroepen door de ontwikkelaar. Iedereen die design wil uitproberen, kan dat het concept van een Warframe publiceren binnen dit forum. De 19 maartdan worden de 10 meest gestemde ideeën voorgelegd aan een jury die de winnaar kiest. Het nieuwe pantser wordt gemaakt door de community artist Eornheit, geïmplementeerd in het spel en gepresenteerd op TennoCon 2020 van juni.

Als je alle wilt lezen dettagli verjaardag, nodigen wij u uit om de Officiële site. Bedenk dat de uitbreiding al enkele maanden online is hemels, die nieuwe missies toevoegt en schip-tot-schip-botsingen.