Death Stranding wordt lid van de catalogus met titels voor PC deze Juni, en met de nieuwe versie komt er ook een fotomodus niet gepubliceerd, niet aanwezig in de originele titel voor PlayStation 4. Er kunnen echter dingen veranderen na een nieuwe tweet di Hideo Kojima, auteur van het werk, dat verwijst naar een update.

Zoals aangegeven in het bericht, is de Fotomodus nog in ontwikkeling, maar de vader van Death Stranding zou 'deze functie kunnen introduceren in een -update, omdat er wereldwijd veel verzoeken van Sam zijn. " Gezien het feit dat je niet verwijst naar de pc-versie van het spel, gezien het feit dat de fotomodus vanaf het begin wordt opgenomen, is het duidelijk dat Kojima het heeft over die op console. Wil je wat herinneringen meenemen? Dualshock als je in een rivier valt en je hele lading verliest?

Death Stranding is vanaf 2 juni beschikbaar op pc.