De nieuwe versie van Nemesis  in Resident Evil 3 - Remake zal iets angstaanjagends en unieks hebben, in feite zal het ons kunnen achtervolgen en jagen, zelfs in de veilige kamer, dat is de kamer die wordt gebruikt voor de redding.

Veilige kamers in Resident Evil zijn altijd een welkome afwisseling van terreur geweest. Ongeacht wat ons achtervolgde, hebben we ons altijd getroost dat we de kamer in konden gaan met de typemachine en de inventariskrant voor een moment van rust om ons spel te redden en onze bezittingen te beheren.

Zelfs Mr. X was beleefd genoeg om ons met rust te laten en zijn zoektocht te verlaten voor een moment toen we in de kluis waren. Nou, Capcom houdt er niet van dat veilige kamers worden misbruikt en daarom besloot hij de goede Nemesis de mogelijkheid te geven om de deur te openen en ons aan te vallen.

Er zullen nog steeds enkele gebieden zijn waarop Nemesis ons niet zal volgen, maar Capcom's doel met Nemesis is om het een meer constante en angstaanjagende bedreiging te maken. We moeten gewoon de spanning ervaren met je hand. Afspraak volgende april 3, de datum waarop Resident Evil 3 - Remake beschikbaar zal zijn op consoles en pc.