Voor liefhebbers van puzzeltitels, die net zo ontspannend als frustrerend zijn, rapporteren we vandaag Kat op dieet downloadbare gratuitamente voor Windows PC.

De titel, beschikbaar via het Indiegala-portaal in versie DRM Gratis, test ons met verschillende puzzels waar we moeten reden over de fysica van objecten om onze geliefde kat met overgewicht, evenals de hoofdrolspeler van het avontuur, te helpen zijn geliefde snoepjes te bereiken.

Zacht, donzig en een beetje groot - de stevige kat Dr. Meow kan niet stoppen met kauwen op heerlijke koekjes en heeft jouw hulp nodig om meer te krijgen! Terwijl de eigenaar slaapt, steelt hij in de keuken en helpt hij deze mollige kat in de kostbare koekjestrommel te laten vallen.

Kat op dieet biedt 4 spelwerelden, 100 puzzelpatronen, twee verschillende spelmodi en kunt u aanpassen Dr. Meow met 50 verschillende kostuums.