Ubisoft kondigde vandaag de annulering van de tweede inval aan Ghost Recon Breakpoint maar zal een update uitbrengen waarmee spelers het gehate buitensysteem kunnen uitschakelen. Allemaal in een poging om een ​​game te redden die eenvoudigweg rampzalig werd ontvangen.

Hij sprak toen over de nieuwe Meeslepende modus, die op elk moment tijdens het spel toegankelijk is. Dit is zeker de belangrijkste verandering die Ubisoft van plan is toe te voegen aan de franchise. In Ghost Recon Breakpoint hebben de verschillende wapens en bepantsering een hele reeks statistieken die, gecombineerd tezamen, een soort algemeen niveau bieden dat moet worden verhoogd zodat spelers moeilijkere missies kunnen uitvoeren en sterkere vijanden kunnen verslaan, langs de lijnen van Destiny's Light-systeem evenals Diablo's buitsysteem, waar de meest nutteloze wapens eenvoudig worden weggegooid.

De meeslepende modus wist gewoon deze score. In de praktijk wordt een belangrijke laag realisme aan de titel toegevoegd, waardoor ook verschillende elementen van de HUD worden geëlimineerd en het hele buitensysteem volledig wordt hervormd. Bij het starten van deze modus moet een reeks parameters worden geselecteerd om de spelervaring aan te passen.

De update wordt uitgebracht op 24 maart, net boven zie je de presentatie trailer.