Netflix heeft de trailer en de eerste afbeeldingen van vandaag vrijgegeven The Paper House Deel 4, beschikbaar in alle landen waar de service actief is van de 3 april 2020.

The Paper House Part 4 begint in chaos: de professor is ervan overtuigd dat Lissabon is geëxecuteerd, Rio en Tokio hebben een tank vernietigd en Nairobi worstelt tussen leven en dood. De bende staat voor een van de moeilijkste momenten ooit en de aanwezigheid van een vijand in zijn eigen rang belemmert het succes van de klap ernstig.

De beroemdste band van dieven ter wereld keert terug met Álvaro Morte (The Professor), Úrsula Corberó (Tokio), Pedro Alonso (Berlijn), Alba Flores (Nairobi), Itziar Ituño (Lissabon), Miguel Herrán (Rio), Esther Acebo ( Stockholm), Jaime Lorente (Denver), Darko Peric (Helsinki), Luka Peros (Marseille), Hovik Keuchkerian (Bogotá) en Rodrigo de la Serna (Palermo). Najwa Nimri (inspecteur Sierra), Fernando Cayo (kolonel Tamayo), Juan Fernández (kolonel Prieto), Fernando Soto (Angel) en Mario de la Rosa (Suárez) geven leven aan de politie die zal proberen het verzet te vernietigen. De cast omvat ook Pep Munné (gouverneur), Enrique Arce (Arturo Román), Kiti Manver (Mariví) en José Manuel Poga (Gandía).