In de afgelopen paar uur dankzij een stream di Capcom su Resident Evil 3 Remake we leerden over een belangrijke nieuwe monteur die in de volgende titel zal worden geïntroduceerd April 3 2020, Of de ontwijken. In tegenstelling tot het hoofdstuk dat vorig jaar is uitgebracht, kan onze Jill Valentine daarom door op een knop te drukken (R1 op PlayStation 4, de Right Bumper op Xbox One) om de aanval van een zombie of een vijand te voorkomen.

Resident Evil-3-Nemesis-Remake-POV

Het zal ook mogelijk zijn om er een paar te maken perfecte ontwijktdoor op het laatst mogelijke moment op de knop te drukken voordat u wordt geraakt. Wanneer dit gebeurt, verschijnt er een witte flits op het scherm om aan te geven dat we de ontwijken, en natuurlijk zal de perfecte ontwijking, in tegenstelling tot de normale, de vijand langer kwetsbaar maken, waardoor we een breder venster tegenaanval (of vluchten).