Ons achterlaten InnerSpace, die nu al zeven dagen te zien is Epic Games Store geeft ons Gonner, een platformer met roguelike elementen van Art in Heart en Raw Fury gratis beschikbaar tot 12 maart. Ren om er een te verzilveren kopie uit de winkeltotdat het aanbod vervalt.

In deze snelle titel wordt de speler geconfronteerd met steeds nieuwe en overvolle kerkers van vijanden voor behaal de hoogst mogelijke score. Het belangrijkste doel is om de dagelijkse uitdagingen en neem deel aan tegenstanders van over de hele wereld en probeer de te beklimmen classificatie vóór reset om middernacht.

Naast de concurrentiecomponent is GoNNER dat ook vol geheimen en elementen om te ontgrendelen, waarmee je apparatuur en vaardigheden kunt verzamelen om mee te nemen in volgende games. Er is veel geduld nodig, maar de scoremultiplier en de voortgang van de verkenning weten hoe beloon de moeilijkste spelers.

Als u op zoek bent naar een roguelike die bestand is tegen de grote klassiekers van het genre, zoals De binding van Isak ed Voer de Gungeon, mis dit geschenk van Epic Games niet.