Een voormalige professionele speler van Counter-Strike, Shayene "shAy" Victorio, ze is beschuldigd van fraude en kan nu de rest van haar dagen achter de tralies doorbrengen. Het nieuws werd gemeld door Business Insider, en enkele vertalingen van Universo Online aangeven dat de zin goed is 116 anni di carcere.

Volgens rapporten zou shAy samenwerken bij het openen en runnen van een online winkel tussen 2013 en 2017. De winkel heeft er verschillende ontvangen fraude rapporten, met meer dan honderd klanten die hun goederen na betaling niet hebben ontvangen en niet zijn gecompenseerd.

Volgens de wet echter, Brazilië beperkt uw verblijf in de gevangenis tot maximaal 30 jaar voor zijn inwoners, en de speler doet een beroep op deze regel om haar straf te beperken. Dat zei ze nog steeds tegen Universe Online beschouwt de zin "onmenselijk" en dat de schuld voor de diefstallen bij haar ex-collega's ligt en niet bij haar. Voorlopig is ze nog niet gearresteerd.

De ex-speler heeft hem vele jaren gevolgd concurrentiescenario van Counter-Strike om hem dan vorig jaar te verlaten en zich te wijden aan zijn werk als invloed. Het is niet de eerste keer dat een cijfer dat aan de titel is gekoppeld, wordt beschuldigd, gezien de geval van de mede-maker vond twee jaar geleden plaats.