Il Streamingservice van Sony, bedoeld voor gebruik op eigen consoles en pc's, PlayStation Now is nu verrijkt met vele Koei Tecmo-titels.

Onder de annovero van de nieuw toegevoegde spellen in de catalogus vinden we ook Dead or Alive 5. Het Japanse softwarehuis was al op een belangrijke manier aanwezig in de speciale bibliotheek en vandaag lijkt het te willen het partnerschap nog meer versterken met de multinational.

KOEI TECMO Europe is verheugd aan te kondigen dat vandaag in geselecteerde landen een assortiment PlayStation®4-titels beschikbaar zal zijn op de populaire PlayStation Now-service van Sony Interactive Entertainment. De line-up is beschikbaar om te downloaden (alleen PS4) en te streamen en bevat populaire titels als: DEAD OR ALIVE 5: Last Round, Toukiden Kiwami, Toukiden 2, Nights of Azure, Nights of Azure 2: Bride of the New Moon, WARRIORS ALL-STARS en Romance of The Three Kingdoms XIII, met een verzameling games van de meest gerenommeerde ontwikkelingsteams.

Onthoud ten slotte dat, zoals hierboven aangegeven, de service ook kan worden gebruikt via Windows-pc, met de enige beperking van een videoresolutie van 720p.