Na kondigde de start van het filmen aan van het vierde seizoen van Stranger Things en bevestigde de terugkeer van David Harbour als Jim Hopper, Netflix heeft vandaag een nieuwe video uitgebracht, gemaakt op set tijdens het lezen van het script van Finn Wolfhard (Mike), wat bevestigt in de cast Brett Gelman (Murray Baumann) En Priah Ferguson (Erica Sinclair).

in video-, gemaakt door de jonge acteur, alle hoofdrolspelers van de serie zijn ingelijst, van de jongste als Millie Bobby Brown (elf), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Noah Schnap (Zullen) En Sadie Sink (Max), voor de oudere Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan) En Joe Keery (Steve), tot volwassenen zoals Beste goed (karen), David Harbour (Jim Hopper), Winona Ryder (Joyce) en bestuurders, de gebroeders Duffer.