Il prossimo 4 maart we kunnen de verwachte gameplay van opnieuw bekijken Resident Evil 3 Remake. In feite Capcom is gepland een nieuwe streaming gewijd aan de game om 20:00 Italiaanse tijd. Op dit moment is er geen indicatie van de duur van het evenement of wat er zal worden getoond.

Het is interessant om te zien hoeveel Capcom ernaar streeft om de betekenis van klassiek te herdefiniëren, zodat deze nieuwe remake de komende jaren een grote impact zal hebben op de erfenis en identiteit van de serie.

Capcom is al onder de indruk van Resident Evil 2 Remake, een titel die erin is geslaagd om de sfeer van de klassieke PS1 onveranderd te houden maar tegelijkertijd slimme verbeteringen aan te brengen.

We herinneren je eraan dat de lancering van Resident Evil 3 Remake voor Xbox One, PS4 en pc is gepland voor 10 april.