We wisten al een tijdje dat Riot Games bezig was met een nieuwe shooter-titel. Vandaag heeft deze game eindelijk een titel: Waardering. Dit is een tactische fps met een grafische stylus die kan worden herleid tot andere producten uit hetzelfde assortiment, zoals Overwatch.

Riot Games onthulde vandaag de naam van haar nieuwe en langverwachte schietspel dat in de zomer van 2020 uitkomt: WAARDE. VALORANT is tot op heden bekend onder de codenaam "Project A" en is een gratis spel dat wordt gekenmerkt door een speelstijl op basis van vaardigheid, dynamische en dodelijke gameplay en de mogelijkheid om elke situatie om te keren dankzij de vele mogelijkheid tot spelen. VALORANT concurreert tegen twee teams van vijf spelers tegen elkaar om round-fights te winnen, aanvallers tegen verdedigers.

"Door de ontwikkeling van VALORANT wilden we de fundamentele waarden van een competitieve tactische shooter hoog houden: nauwkeurig schieten, dodelijk geschut en strategie", zei game executive producer Anna Donlon. “Het toevoegen van unieke vaardigheden aan de personages verrijkt ook het gunplay en we geloven dat het hierdoor mogelijk is om de ervaring van traditionele tactische shooters uit te breiden, iets nieuws in het genre zelf te brengen; we hopen dat VALORANT het begin is van een langdurige relatie met FPS-fans over de hele wereld ".

rel daarom bereidt het zich voor om een ​​nieuwe titel op de markt te brengen die gewijd is aan online concurrentie en die, anders dan een deel van de concurrentie, gratis ervaring. We zullen zien of het gebruikte bedrijfsmodel League of Legends zal in dit geval ook wortel kunnen schieten.

Daarom bevestigd i geruchten kwamen de afgelopen dagen naar voren betreffende de naam van het project.