Capcom heeft onlangs aangekondigd waar een aantal gloednieuwe monsters aan worden toegevoegd Monster Hunter World op consoles in maart, met een pc-versie gepland voor april.

De aankondiging werd gedaan op de officiële Twitter-pagina van Monster Hunter.

Raging Brachydios en Furious Rajang zullen de dapperste jagers op 23 maart uitdagen op PS4 en Xbox One, terwijl pc-spelers moeten wachten op april.

Het is vermeldenswaard dat dit de laatste keer is dat een Monster Hunter World DLC wordt gespreid. Zoals Capcom in januari aankondigde, zullen in de Monster Hunter World contentmap console- en pc-spelers tegelijkertijd toekomstige updates ontvangen.

Hellish Raging Brachydios en Furious Rajang komen aan als onderdeel van de derde uitbreiding voor Iceborne en zullen, net als het paar DLC dat eraan voorafging, volledig gratis zijn.

Als je enige tijd geleden uit de bandwagon van Monster Hunter bent gestopt, maar blij bent met de nieuwe Iceborne-updates, kun je ons laatste nieuws over de Monster Hunter World-patch lezen. Fans van de serie willen ook een kijkje nemen in de twee nieuwe Monster Hunter-filmposters die onlangs zijn onthuld. Je zult blij zijn te weten dat de zwaarden absoluut enorm zijn.

Consolespelers kunnen verwachten dat het nieuwe monsterpaar Iceborne op 23 maart raakt, terwijl pc-spelers ze een paar weken later kunnen verwachten. Ondertussen wordt de Monster Hunter-film uitgebracht op 4 september 2020. Hij wordt geregisseerd door Paul WS Anderson.