We hebben de afgelopen weken met u gesproken over de lancering van de kickstarter campagne di Verwanten lot, duidelijke titel Pokémon inspiratie. Onder de verschillende doelstellingen is er ook de Nintendo Switch-versie van de titel.

Het project is heel eenvoudig: neem de kleine monsters concept pocketboeken gemaakt in Game Freak e aggiungere veel duidelijkere rolthema's, een realtime vechtsysteem, een open wereld om te verkennen en een technische sector die veel meer in overeenstemming is met de normen van vandaag. Onder de vele eigenaardigheden is er de mogelijkheid van verlies je Kinkfolk voor altijd (Ja, dit is de naam van onze toekomstige avontuurlijke metgezellen) verslagen in de strijd.

De donatiecampagne verloopt eigenlijk heel goed en is klaar om te bereiken $ 700.000 toegewezen, waar voor ontwikkelaars "50.000" voldoende zou zijn geweest. Onthoud tenslotte dat Verwanten lot zou de schermen van onze pc's en onze schakelaars in de 2023.