Het project Larian Studios verloopt goed. Veel gebruikers wachten gretig op de nieuwe RPG-titel en vragen zich af wat de releasedatum is Baldur's Gate 3.

Dit is wat we weten:

De eerste smaak van het spel werd gegeven aan PAX East. De titel, van de video die onderaan het nieuws te zien is, ademt en bloedt als een echte D & D-campagne. Het heeft echter nog een lange weg te gaan. De ontwikkelaars hebben een paar dagen geleden aangekondigd dat ze van plan zijn om Baldur's Gate 3 naar te brengen Vroege toegang, zoals ze al hebben gedaan met Divinity: Original Sin 2. Een slimme zet, die ook zou kunnen dienen om gebruikersfeedback te verzamelen.

Er is echter geen officieel nieuws over de releasedatum van het volgende rollenspel of een vermeend lanceringsvenster. De game komt waarschijnlijk op onze gamesystemen aan, niet vóór 2021. De ontwikkelaars hebben er echter voor gezorgd dat de versie met vroege toegang later dit jaar aankomt en veel inhoud zal bevatten.