In termen van indie zijn er weinig namen die een succes kunnen bogen dat op zijn minst vergelijkbaar is met dat van shovel Knight. Naast een extreem populaire en gewaardeerde titel, heeft de franchise een indrukwekkende reeks van gemaakt spinoff, As Kerker Duels, En DLC. Maar de vraag die veel fans zichzelf stellen is altijd dezelfde: wanneer zal een vervolg?

Jacht Club, de ontwikkelaar van Shovel Knight, onthuld in een interview met DualShockers dat het idee was om een ​​nieuw "hoofd" hoofdstuk in de serie te maken discussie onderwerp voor een lange tijd, en dat "zal vroeg of laat komen". Op dit moment is het team klaar met werken Treasure Trove, het pakket met de originele game en alle eerder gepubliceerde campagnes. Trouwens, we weten dat ze er zijn drie nieuwe projecten in productie, dus fans van de rijder kunnen gerust zijn: er is nog veel te zien, zelfs voor een echt vervolg.