Vanaf volgende week Apex Legends organiseert een nieuw collectie-evenement genaamd Systeem negeren, die begint op 3 maart en eindigt op 17 maart. Spelers hebben veertien dagen om te verzamelen 24 exclusieve prijzen, verkrijgbaar door normale spellen te spelen of door het openen van de loot boxes voor het evenement. Onder de beloningen is er ook de Heirloom ingesteld voor Octaan, dus houd hem in de gaten als je een fan bent van de legende.

De belangrijkste nieuwigheid is de beperkte tijdmodus Deja Loot, die in de eerste week op de World's Edge-kaart wordt gehouden en in de tweede week naar King's Canyon gaat. In tegenstelling tot normale spellen, wapens en uitrusting hebben een vast spawnpunt, die zal blijven onveranderd voor de duur van het evenement. Door hun positie te onthouden, kun je meteen je favoriete arsenaal krijgen.

Bovendien wordt het normale schild vervangen door deEvo Shield, een bescherming die zal in rang stijgen en zal de geboden bescherming verbeteren volgens de schade dat je vijanden zult toebrengen. Door verschillende slagen te maken, gaat het schild van de basisvariant naar die met een hogere zeldzaamheid, tot overschrijd het maximum nog steeds toegestaan. Als je niet in het nadeel wilt zijn, is het goed dat je besluit snel in de strijd te springen.

Als je gepassioneerd bent over Apex Legends, raden we je aan ook een kijkje te nemen in de trailer van het vierde seizoen en de waarheid erachter Revenant, de langverwachte legende.