Sinds de lancering van zijn enkele maanden verstreken The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, de terugkeer op het podium van de auteurs van Without Dawn, supermassive Games. Voor degenen die het zich herinneren, bevatte het einde van het werk een kleine trailer voor het volgende hoofdstuk van de bloemlezing, genaamd Weinig hoop en dit jaar aankomen op een nader te bepalen datum. De CEO van het ontwikkelingsbedrijf, Pete Samuels, heeft de afgelopen uren via een kleine update enkele details over de titel onthuld.

“Opgesloten en geïsoleerd in de verlaten stad Little Hope, moeten vier studenten en hun leraar ontsnappen aan de nachtmerries die hen door de mist achtervolgen. Terwijl ze een ontsnappingsroute zoeken, zullen ze de betekenis achter deze gebeurtenissen en hun verbinding met de wortel van het kwaad moeten ontdekken.

Wat het startvenster betreft, heeft Samuels onthuld dat The Dark Pictures Anthology: Little Hope beschikbaar zal zijn vanaf deze zomer. Gezien het feit dat de trailer een generieke 2020 aangaf, hebben we nog een aanwijzing voor de definitieve releasedatum.

Als je het wilt weten onze mening over het eerste hoofdstuk bloemlezing, Man of Medan, we nodigen u van harte uit om een ​​kijkje te nemen onze beoordeling.