De plotselinge en droevige dood van Desmond "Etika" Amofah, een YouTube-ster die werd aanbeden en gevolgd door honderdduizenden mensen, was een gebeurtenis die de geschiedenis van het platform markeerde. Vorig jaar verzamelde een groep van zijn fans zich in Brooklyn en schilderde een gigantische muurschildering in zijn eerbetoon. Sinds het werk voltooid was, kwamen er steeds meer spelers bij Pokémon GO zij wendden zich tot Niantic open een Pokéstop ter plekke, en hun droom is net werkelijkheid geworden.

In de laatste uren, in feite bij de muurschildering is een nieuwe coachstop verschenen, met het bijgevoegde bericht "Ter herinnering aan de dood van Etika, voor altijd JoyconBoyz". De laatste term is de bijnaam die de ster gebruikte om haar fans aan te duiden, een extra eerbetoon met een diepe betekenis voor hen.

Het schilderij bevindt zich op 1280 Myrtle Ave. in Bushwick, Brooklyn. Als je toevallig in de buurt bent, kom dan langs: je zou van de gelegenheid gebruik kunnen maken om enkele van de laatste te vangen chromatische exemplaren gespot in Pokémon GO.