Bandai Namco heeft een lanceringstrailer vrijgegeven voor de aanstaande uitgave van One Punch Man: A Hero Niemand weet het, videogame gebaseerd op de anime en manga van One e Yūsuke Murata.

One Punch Man vertelt over Saitama, een vijfentwintigjarige jongen, die na jaren van harde training eindelijk zijn droom heeft kunnen waarmaken en een superheld is geworden, zo sterk dat hij iedereen kan verslaan met een colpo solo. Zijn grenzeloze kracht heeft zijn leven echter zo saai gemaakt dat het hem bijna tot een depressie leidt.

One Punch Man: A Hero Niemand weet het een vechtspel 3 tegen 3, waar de speler zijn team van drie superhelden kan vormen, waarbij hij kan kiezen tussen de verschillende personages van de manga, zoals Genos, Silver Fang, Sonic the Supersonic en de hiervoor genoemde Saitama.
Het vechtsysteem heeft een bijzonderheid, omdat sommige personages niet onmiddellijk op het slagveld kunnen worden ingezet, maar worden opgeroepen door bepaalde combo's of perfecte saves uit te voeren.

Een held die niemand kent heeft er ook een Verhaalmodus, waar we een kunnen maken onze held, door kleding, accessoires en vechtstijl te kiezen: het alter ego van de speler kan een student van de verschillende mangakarakters worden, zodat hij nieuwe combo's en sets bewegingen leert.

De video toont niet alleen hoe Saitama al zijn vijanden kan verslaan met een enkele stoot, perfect in lijn met de ironie van de manga, luidt ook de Seizoenspas en de vier jagers die zich bij de selectie voegen.
De game is gepland voor release 28 februari 2020 voor consoles PS4, Xbox One e PC.