haardplaat is bijgewerkt met patch 16.4. Ten slotte wordt het ingevoegd in het kaartspel ontwikkeld door Blizzard Dragon type. Ook veel nieuwe functies met nieuwe minions en nieuwe helden klaar voor gebruik.

Draken komen naar de Slag om Hearthstone! Galakrond en Reno Jackson, die onlangs de twee geschubde vleugels voor het eerst als Renogos in Awakening van Galakrond heeft uitgelegd, zal zich bij de vijf originele Dragon Aspects voegen als nieuwe helden.

Het Dragon Minion-type is ook toegevoegd. Van de nieuwe 18 minions die in Battle gaan staan, zijn er 12 Dragons, en op twee na zijn ze nog nooit eerder op Hearthstone gezien en zijn exclusief voor Battle Mode.

Bovendien zijn Twitch Drops beschikbaar van 26 februari om 20:00 CET tot 1 maart om 02:00 CET. Als je in totaal drie uur live naar een Hearthstone-stream op Twitch kijkt, krijg je een envelop met kaarten van The Descent of the Dragons. Door het evenement in totaal zes uur te blijven volgen, krijg je een nieuwe envelop. De totale tijd die je hebt besteed aan het bekijken van streams verzamelt zich in de hele Hearthstone-categorie, zolang je Battle.net- en Twitch-accounts dat zijn verwant.

Ga naar de voor meer informatie over de nieuwe minion-kaarten en de twee nieuwe helden die zijn toegevoegd officiële blog opgedragen aan haardplaat.