InnerSpace is vanaf nu beschikbaar om te downloaden gratis binnen de gratis software distributieprogramma van Epic Games Store.

De titel verwijst naar die lijn van videogames waarop de gameplay is gebaseerdstille verkenning en een zeer persoonlijk en interpretatief verhaal. Dit genre, waarvan de definitie vaak ingewikkeld is om in te sluiten in het waterdichte compartiment van een eenvoudig type videogame, is nu goed begonnen 8 jaar geleden met reis.

InnerSpace is een verkenningsspel gebaseerd op de keuzes die spelers zullen maken: van de eenvoudigste tot de meest gecompliceerde. Neem alle tijd van de wereld: vlieg naar de lucht, duik in de oceanen en de geheimen van de inverse zullen verschijnen.

Wij nodigen u daarom uit om haal je exemplaar van de game in kwestie via de speciale pagina van de Epic Games Store.