Spelers kunnen Fusion-slots ontgrendelen en auto's aanpassen voor topprestaties

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment, heeft vandaag Elite Customs uitgebracht, een nieuwe functie in het populaire mobiele dragracespel, CSR Racing 2 (CSR2). Elite Customs vernieuwt in-game garages voor spelers met een verbeterde kijk op aanpassingsprestaties voor hun autocollecties.


Elite Customs geeft spelers toegang tot exclusieve aangepaste verven, kleurstellingen en interieuropties, nummerplaatmods en wielupgrades. De nieuwe functie geeft spelers ook emblemen zodat ze nummers, spelersnamen, crewnamen en landvlaggen aan hun auto's kunnen toevoegen.

"Een enorme aantrekkingskracht van CSR2 is dat je de auto's van je dromen kunt verzamelen en racen. Met deze functie kun je nu je ritten aanpassen om je raceridentiteit te laten zien, "zei Julian Widdows, Vice President van CSR2. "Elite Customs brengt de prestaties van uw auto's naar ongekende niveaus met extra fusieslots en beter passende onderdelen. "

Spelers kunnen in eerste instantie Elite-onderdelen verdienen door te concurreren en te winnen in Showdown, de speler-tegen-spelerfunctie van CSR2, waardoor ze Elite Customs-upgrades kunnen gebruiken om hun auto's aan te passen en de elegantie en prestaties van het voertuig te maximaliseren. Hoe meer spelers winnen, des te meer ontgrendelen ze favorieten zoals Fusion Upgrades, RP Bonussen en extra Star Rarity Boosts. Spelers kunnen vanaf vandaag acht Legends-voertuigen wijzigen met in de toekomst meer pakketten met auto's beschikbaar.

CSR2 is beschikbaar om gratis te downloaden op de App Store alsmede de Google Play Store. Voor meer informatie over CSR2, bezoek de communitykanalen van de game op Facebook, Twitter, Instagram, en YouTube.

Om de ondersteunende middelen voor te bekijken CSR Racing 2, klik hier:https://www.dropbox.com/sh/paao9btdui7ux0f/AABKCLTgI_Ke3YKojODG1wQLa?dl=0

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld te verbinden door middel van games. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen bij Zynga's franchises gespeeld, waaronder CSR Racing ™, Empires & Puzzles ™, Merge Dragons! ™, Words With Friends ™ en Zynga Poker ™. De spellen van Zynga zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Voor meer informatie, bezoek www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook van de Zynga blog.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot, onder andere, de introductie van de toekomst CSR Racing 2 gamefuncties en evenementen. Toekomstgerichte verklaringen bevatten vaak woorden zoals "vooruitzichten", "geprojecteerd", "gepland", "beoogt", "zal", "anticiperen", "geloven", "doel", "verwachten" en verklaringen in de toekomst gespannen zijn over het algemeen toekomstgericht. De verwezenlijking of het succes van de aangelegenheden waarop dergelijke toekomstgerichte verklaringen betrekking hebben, brengt aanzienlijke risico's, onzekerheden en veronderstellingen met zich mee. Ongewenst vertrouwen dient niet te worden gesteld op dergelijke toekomstgerichte verklaringen, die zijn gebaseerd op informatie waarover wij op de datum hiervan beschikken. Wij aanvaarden geen verplichting om dergelijke verklaringen bij te werken. Meer informatie over deze risico's, onzekerheden en aannames wordt of zal in meer detail worden beschreven in onze openbare archieven bij de Securities and Exchange Commission (de "SEC"), waarvan exemplaren kunnen worden verkregen door onze Investor Relations-website te bezoeken op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov

Contacten

Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

Bron BEDRIJFSDRAAD