Microsoft heeft zojuist de titels bekendgemaakt die voor de maand maart binnen het programma beschikbaar worden gesteld Xbox-games met goud.

Abonnees voor Xbox Live Gold zij zullen het dus zonder extra kosten kunnen verkrijgen Batman: The Enemies Within - The Complete Season (afleveringen 1-5), Shantae: Half-Genie Hero, Castlevania: Lords of Shadow 2 e Sonic generaties. Hiervan zullen de laatste twee genoemde titels beschikbaar zijn voor Xbox 360. Shantae en Sonic zullen eindelijk worden gedistribueerd vanaf 16 maart, terwijl de andere twee videogames sindsdien op de lijst staan eerste dag volgende maand.

Xbox Games met Gold March

We herinneren ons ook dat, wat betreft de titels gewijd aan Xbox 360, deze laatste ook door Xbox One-gebruikers kan worden gespeeld. Er is namelijk volledige achterwaartse compatibiliteit.

Bent u tevreden met de titels die beschikbaar zullen worden gesteld voor abonnees?