NICE, Frankrijk– (BUSINESS WIRE) -Na de aankondiging van de initiële lening van 5 miljoen euro eind 2019 heeft Nicecactus nog een stap vooruit gezet in zijn wereldwijde ontwikkeling met de acquisitie van Glory4Gamers. De strategische alliantie van deze twee e-sportsexperts (esports) biedt een miljoen gebruikers een alles-in-één oplossing, die kennis combineert in training en ontwikkeling van vaardigheden, evenals het organiseren van toernooien zowel online als offline. Zowel spelers, partners als B2B-klanten kunnen nu profiteren van dit volledige scala aan diensten aangeboden door deze twee stakeholders.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Mediacontact:
Marine Le Liepvre
Kaxa-communicatie
+ 33667967939

Bron BEDRIJFSDRAAD