Punctueel zoals elke laatste woensdag van de maand PlayStation, via zijn site en zijn sociale kanalen, heeft onthuld wat de titels zijn die de service van de PS Plus zal toestaan ​​om download gratis aan zijn abonnees. Voor de maand maart de nieuwe versie di Shadow of the Colossus e Sonic Forces.

Shadow of the Colossus is een populaire titel die in 2005 door Sony Interactive Entertainment is uitgebracht als exclusief PS2, waar je als zult spelen Wander, een jonge jongen die reuzen moet zoeken en verslaan om het meisje weer tot leven te brengen Mono. De remake, gepubliceerd in februari 2018, geniet een opmerkelijke grafische herinterpretatie die het werk van maakt Fumito Ueda.

Het tweede spel, Sonic Forces, is een actieplatform uitgebracht door SEGA in 2017 waarin je de beroemde blauwe egel voorbij kunt racen sonisch binnen 3D of zijwaarts scrollende niveaus, in weer een ander duivels vlak van de Dr. Eggmann. in Sonic Forces je kunt ook je eigen personage maken door het uit zeven verschillende diersoorten te kiezen, zodat je het ook in de Tag-modus kunt gebruiken.

De twee spellen kunnen worden gedownload van 3 maart, en tot dan heb je nog tijd om het gratis te krijgen BioShock - De collectie, De Sims 4 e Zero Hour-firewall.