Square Enix heeft het merk opnieuw geregistreerd Dirge van Cerberus: Final Fantasy VII. Wat ben je aan het koken?

Het handelsmerk dat door het softwarehuis is ingediend, bevat geen informatie, behalve a niet-gepubliceerd logo niet aanwezig in de originele versie van de titel. Dit zou kunnen duiden op een heruitgave van de game uit 2006 op PlayStation 2 met in de hoofdrol de Dark One Vincent Valentine, misschien in de vorm van een remaster. Zeker minder aannemelijk is de hypothese van een volledig opnieuw gemaakt werk, gezien de komst van de zeer voorzichtige Final Fantasy VII remake.

Dirge van Cerberus werd beweerd vanwege zijn te oppervlakkige gameplay-actie, maar slaagde erin om enkele mysteries van het universum van Final Fantasy VII te belichten en hun kennis te verrijken.

Wat denk je, eenvoudige vernieuwing of belangrijke aanwijzing? Laat het ons weten in de comments!