Je kent de ergernis van het verslaan in een roguelike en alle opgebouwde power-ups verliezen en dan opnieuw moeten beginnen? Disc Room, de nieuwe titel van Devolver Digital, volgt precies deze formule ... met een kleine maar fundamentele verandering.

De speler wordt opgeroepen om een ​​mysterieuze te verkennen zwevende schijf, die een doolhof van gangen en dwalende elektrische zagen bevat. Het verschil met veel andere kerkers is echter dat in geval van overlijden krijgt de hoofdrolspeler nieuwe macht, verschillend volgens het obstakel dat hem doodde. Hoe verder je verkent, des te verraderlijker de gevaren, des te sterker de upgrade die je met een nederlaag ontvangt.

Disc Room is ontwikkeld door Kitty Calis, Doseone, Jan Willem Nijman en Terri Vellmann, wiens vorige werken zij omvatten Voer de Gungeon, Bende Beesten e Zware kogels. Gezien de kwaliteit van deze games, klinkt hun nieuwe project veelbelovend.

Je kunt de titel bekijken via de zijne eerste trailer, die u hieronder vindt. In het geval u besluit om de te bezoeken PAX East 2020, je kunt er een proberen demonstratie bekeken op de Devolver Digital-stand.