Afval Walkers DeliveranceIndiegala, digitale markt gewijd aan onafhankelijke spellen, gratis ter beschikking gesteld Afval Walkers Deliverance.

Het is een klein indie-project, gemaakt met RPG Maker door Bijtende Studio's, en zal ons meenemen in een post-apocalyptisch scenario, het gevolg van een nucleaire oorlog en de onvermijdelijke implosie van de samenleving.

We stappen in de schoenen van Schroef, een aaseter van de Tranquil Point-kolonie die net uit een geïnduceerde coma is ontwaakt nadat hij ernstig gewond was geraakt tijdens het zoeken naar voedsel.

Waste Walkers Deliverance is een turn-based RPG met een sterke focus op vertelling en de enorme karakteriseringsmogelijkheden van je personage. Het is een stand-alone DLC door Afval wandelaars, ook gratis beschikbaar op Indiegala, en vindt plaats een jaar na de gebeurtenissen van de laatste.