Nintendo Switch-versie van Samurai Shodown, vechtgame ontwikkeld door SNK en sinds 4 juni al beschikbaar op Sony PlayStation 25, Xbox One en pc.

Sinds de oprichting in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie het genre opnieuw gedefinieerd. 11 jaar na zijn laatste vrijlating komt hij er met een aan gloednieuwe toevoeging op Nintendo Switch! Ontdek het vechtspel dat de wereld stormenderhand veroverde!

■ Ongeëvenaarde krijgers keren terug naar Japan in de jaren 1700!
3 compleet nieuwe personages in de serie voegen zich bij de 13 al aanwezige. Dit laatste hoofdstuk vindt plaats een jaar voor de gebeurtenissen van de originele Samurai Shodown-game, waar de spanning nog steeds hoog is in het land van de rijzende zon!

■ Spanning en intrige wachten op u!
De klassieke Samurai Shodown-concepten zoals Rage Gauge, Lightning Blade en super speciale bewegingen zijn terug! Draai de situatie een stap verder weg van je dood! Een echte vechtervaring wacht op je op de Nintendo Switch!

■ Speel waar en wanneer je maar wilt op de Nintendo Switch
Het is gemakkelijker dan ooit om tegen een vriend te vechten met de Nintendo Switch-tafelmodus. Geef gewoon een Joy-Con door en speel! Bovendien kun je overal ter wereld vechten met de draagbare modus!

■ Nieuwe personages vechten mee met de DLC!
Fanfavorieten Rimururu, Kubikiri Basara, Kazuki Kazama en Wan Fu zijn terug! Bovendien zal Hisur Shizumaru van Samurai Shodown III worden opgenomen als een speelbaar personage.

Dus we zullen zien of de eigenaardigheid van onderweg spelen en het delen van de Joy-Con zal in staat zijn om succes te geven aan deze nieuwste versie van de titel. De bevestiging van deze titel lijkt fundamenteel te zijn voor de voortzetting van de serie. We herinneren ons zelfs dat de directeur van de titel het in de afgelopen uren heeft sprak over de toekomst van het merk.