NEWPORT BEACH, Californië - (BUSINESS WIRE) -#BritishEsports–NASEF, de Noord-Amerikaanse Scholastic Esports FederationEn British Esports Association hebben een MOU ondertekend om de positieve impact van de twee organisaties op het levens- en loopbaanonderwijs van jongeren over de hele wereld te vergroten.

NASEF en British Esports maken gebruik van esports als een platform voor studenten om veel meer te doen dan competitief videogames spelen. Aan weerszijden van de wereld leren beide groepen jongeren STEAM-vaardigheden, geven ze inzicht in vele carrièremogelijkheden en helpen ze zich persoonlijk en emotioneel te ontwikkelen - allemaal in de omgeving van competitieve esports-toernooien, teams, klassen en clubs.

Door het nieuwe partnerschap worden de volgende activiteiten geïmplementeerd in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk:

  • Deel scholastieke benaderingen en educatieve programmering, inclusief curriculumontwikkeling en leren over alle aspecten van het ecosysteem van esports
  • Ontwikkel gezamenlijk inhoud voor een online leerprogramma voor studenten
  • Ontwikkel een coachinghandleiding voor potentiële esports-coaches
  • Zet een uitwisselingsprogramma op voor coaches, esports-managers en leraren
  • Stel nieuwe normen voor de scholastische esports-gemeenschap
  • Creëer gezamenlijke wedstrijden met traditionele gamers, maar met een sterke focus op diversiteit en inclusiviteit
  • Deel Voorbij het spel uitdagingen die de loopbaanaspecten van esports benadrukken
  • Neem deel aan wereldwijde evenementen door gezamenlijke deelname
  • Het dient op elkaars borden om een ​​breed internationaal perspectief te bieden

Voorzitter van de British Esports Association, Andy Payne OBE: "We zijn verheugd om samen te werken met NASEF en te werken aan gedeelde lessen over esports in het onderwijs. De afgelopen jaren zijn in deze ruimte enkele positieve eerste stappen gezet en door samen te werken met een andere gerespecteerde organisatie kunnen we krachten bundelen, nieuwe programma's sneller ontwikkelen en samen sterker werken. "

Gerald Solomon, uitvoerend directeur van de Samueli Foundation en oprichter van NASEF, voegde eraan toe: "NASEF is verheugd om samen te werken met British Esports om een ​​verschil te maken in het leven van kinderen en jongvolwassenen door een academische en academische benadering van esports.

"Het is zeldzaam wanneer twee entiteiten dezelfde set waarden en hetzelfde morele kompas hebben. NASEF en British Esports zijn twee van dergelijke organisaties. Door samen te werken, kunnen we zoveel meer bereiken voor kinderen over de hele wereld. "

Over de Noord-Amerikaanse Scholastic Esports Federation

De Noord-Amerikaanse Scholastic Esports Federation probeert ervoor te zorgen dat ALLE studenten over de kennis en vaardigheden beschikken die nodig zijn om de game changers van de samenleving te zijn: goed opgeleide, productieve en empathische individuen. NASEF werd opgericht in 2018 met een missionaris om ALLE studenten kansen te bieden om esports te gebruiken als een platform voor het verwerven van kritische communicatie, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om te gedijen op het werk en in het leven. De kernwaarden van de Federatie zijn verweven door alle aspecten van educatie en spel: leren, kansen, gemeenschap, diversiteit en respect.

Over de British Esports Association

De British Esports Association is een organisatie zonder winstoogmerk die in 2016 is opgericht om esports in het VK te ondersteunen en te promoten.

Als een nationaal orgaan zijn de doelstellingen ervan om toekomstig Brits talent te bevorderen, het bewustzijn van esports te vergroten en expertise en advies te verstrekken. Het is gericht op het basisniveau van esports en is geen bestuursorgaan.

De vereniging helpt de massa - inclusief ouders, leerkrachten, media en overheid - te informeren over wat esports is en wat de voordelen ervan zijn. De drie doelen zijn promoten, verbeteren en inspireren.

Contacten

Claire LaBeaux
claire@prclaire.com, 925-337-0244

Bron BEDRIJFSDRAAD