ArmadilloMan heeft een nieuwe versie van zijn BetterMovement-mod uitgebracht voor The Witcher 3. Zoals de titel suggereert, is deze mod bedoeld om de beweging van Geralt te verbeteren, die gevoeliger zal zijn voor onze bevelen.

In detail voegt deze mod 4 presets toe voor elke wijzigingscategorie. Spelers kunnen elk aspect ook afzonderlijk bewerken. Er is ook een realtime-modus waardoor Geralt beweegt in een stijl die erg lijkt op DOOM's Doomguy. Bovendien lost deze mod de eeuwenoude problemen op met betrekking tot ontwijkingen en ongrijpbare bewegingen die soms een beetje vervormd bleken.

De nieuwste versie van BetterMovement elimineert ook de problemen met betrekking tot sommige animaties, zoals Geralt's continue rotatiebeweging wanneer de animatie bevriest. Bovendien voegt het een snelheidsvermenigvuldigersectie toe. Hiermee kun je je opnamesnelheid, zwemsnelheid en loopsnelheid tijdens gevechten verhogen. De snelheid van de wandeling in gevecht wordt actief door de functie uit te schakelen: "rennen in gevecht".

U kunt deze nieuwste versie van BetterMovement downloaden qui.