Reünieperiode, van degenen die bevestigd zijn als Vrienden tot degenen die gewenst zijn, zoals in het geval van Het Bureau. The Office is geëindigd in 2013 en is een van de populairste tv-series en een van de hoofdrolspelers, John Krasinski, zou heel blij zijn met een mogelijke aflevering of zelfs reünie seizoen.

De tolk van Jim Halpert werd inderdaad onlangs geïnterviewd door schildknaap en liet geen twijfel bestaan ​​in zijn woorden:

Het kantoor was alles voor mij, het begin en het einde. Wanneer ik het einde van mijn carrière bereik, zal ik altijd worden geïdentificeerd als Jim. Dankzij dit personage kwam ik in Hollywood, het was mijn eerste creatieve familie.

De hele cast zal altijd deel uitmaken van mijn familie en zal deel uitmaken van de belangrijkste ervaringen in mijn leven.

Dus ja, als ze een reünie zouden doen, zou ik absoluut meedoen.

Dit is duidelijk alleen zijn gedachte, die geen enkele basis legt voor een mogelijk echt vervolg dat zelfs een reünie-aflevering voor The Office-liefhebbers zou kunnen doen herleven.

Greg Daniels, de showrunner van The Office, heeft hier lang geleden op gereageerd door dat te verklaren het einde van de serie is perfect en het oppakken zou alles verpesten; de voormalige NBC Streaming chief Bonnie Hamme zei dat niet zoiets zit in de programma's maar dat kan pas echt worden overwogen na het verstrijken van de rechten die aan Netflix US zijn verleend.

Wat vind je ervan? Wilt u een nieuw seizoen of een reünie-aflevering van Het Bureau?