Bayonetta 3 het is absoluut een van de langverwachte exclusieve Nintendo Switch voor de min of meer nabije toekomst. Hideki Kamiya hij ging terug over het spel en becommentarieerde de staat van ontwikkeling.

De titel ontwikkeld door Platinum Games vertegenwoordigt waarschijnlijk samen met Metroid Prime 4 e The Legend of Zelda Breath of the Wild 2, wat het tweede deel van de levenscyclus van de kleine hybride console zal zijn. Fans kijken daarom uit naar nieuws hierover. De directeur, Kamiya, heeft daarom een ​​zeer korte verklaring afgegeven met betrekking tot de Famitsu-microfoons.

“De ontwikkeling van Bayonetta 3 verloopt soepel. In feite is er veel informatie verborgen in de teaser van 2017 "

Dus begin daar op jacht naar detail in de trailer gepresenteerd op The Game Awards 2017. Eindelijk hopen we dat dat kan eindelijk meer details onthuld over een spel waar we al meer dan twee jaar niets van hebben gehoord.