Als we het hebben over een trainer die tegen anderen vecht door monsters op het veld te zetten, denken we zeker meteen aan Pokémon, een fenomeen uit de echte wereld. nog Temtem, RPG geïnspireerd door de GameFreak-serie, heeft groot succes, misschien voor enkele ideeën die de ontevreden Pokémon Sword en Shield zullen bevredigen.

Door sommigen infographics Crema Games heeft dat aangekondigd Temtem heeft 500.000 exemplaren verkocht op Steam en alleen bij vroege toegang: in feite zijn de titels nog in bèta en zullen ze in de toekomst ook op consoles verschijnen.

Dit zijn de woorden van het ontwikkelteam:

De Humble Bundle-uitgever en de Crema-ontwikkelaar zijn verheugd aan te kondigen dat Temtem officieel de mijlpaal van 500.000 verkochte exemplaren heeft gehaald.

Om het evenement te vieren, heeft het team enkele infographics gemaakt om enkele van de favoriete trends van de community te benadrukken. Bovendien zullen de auteurs binnenkort de routekaart voor de inhoud aankondigen die ons volgend jaar van versie 1.0 naar meer zal brengen.

Absoluut een uitstekende mijlpaal, met cijfers die opnieuw zullen stijgen uit de bèta en op alle consoles zijn aangekomen. Dat hij echt is geboren, althans vanuit een spelperspectief gezien, een rivaal van Pokémon?