We verliezen nu de tel van nieuws over ongemak en vertragingen in de hardwareproductie in dit vroege 2020. Het nieuwe clublid van degenen die ernstige gevolgen lijken te ondervinden van de gevolgen als gevolg van de virale infectie die duizenden mensen treft, Klep index.

Valve heeft in feite verklaard dat de productie strak en snel verloopt, maar dat het hoogstwaarschijnlijk op de dag van lancering, en niet alleen, beschikbaar zal zijn een heel klein aantal eenheden. Exacte cijfers werden niet verstrekt, maar we weten dat bij de aankondiging van de nieuwe kijker en van Half-Life: Alix, pre-orders werden geplaatst voor meer dan 100.000 duizend units.

Het scenario dat kan worden gevreesd, is dat van een verzoek om pre-orders dat zojuist is voldaan. Degenen die hun eigen pas later willen kopen Klep index je moet het misschien betalen echt exorbitante prijzen. Momenteel is het in ieder geval niet mogelijk om het te kopen officiële Steam-pagina.