De Netflix-tv-serie gewijd aan The Witcher en het was zeker een van de fenomenen van het laatste deel van vorig jaar. Net vandaag komt het gelukkige nieuws van de start van het filmen van het tweede seizoen van avonturen gewijd aan Geralt van Rivia en bevestiging van de officiële cast.

Het filmen begint in de maand van Februari in Groot-Brittannië en het tweede seizoen debuut staat gepland voor 2021.

bevestigd Henry Cavill als Geralt van Rivia, Anya Chalotra als Yennefer, Freya Allan in rol van Ciri en Joey Batey als het meest geliefde fanpersonage: Jaskier.

Si zal lid worden van de cast voor het tweede seizoen Yasen Atour (Jonge Wallander) die Coen, Agnes Bjorn zal spelen (Monster) als Vereena, Paul Bullion (Peaky Blinders) die zal spelen Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) als Eskel, Aisha Fabienne Ross (De Deense Girl) als Lydia, Kristofer Hivju (The Throne of Swords) die Nivellen en Mecia Simson zullen spelen, in de rol van Francesca.

La serie zal direct zijn door Stephen Surjik (The Umbrella Academy) voor afleveringen 02 × 01 en 02 × 02, Sarah O'Gorman (Vervloekt) voor afleveringen 02 × 03 en 02 × 04, Ed Bazalgette (The Last Kingdom) voor afleveringen 02 × 05 en 02 × 08 en Geeta V. Patel (Ontmoet de patels) voor afleveringen 02 × 06 en 02 × 07.

Ook opnieuw bevestigd in hun rollen MyAnna Buring (Kill lijst) Tissaia, Tom Canton (Goed Karma-ziekenhuis) Filavandrel, Lilly Cooper (Peterloo) Murta, Jeremy Crawford (Titans) Yarpin Zigrin, Eamon Farren (Twin Peaks) Cahir, Mahesh Jadu (Marco Polo) Vilgefortz, Terence Maynard (vervloekte) Artorius, Lars Mikkelson (House of Cards) Stregobor, Mimi Ndiweni (Black Earth stijgt) Fringilla Vigo, Royce Pierreson (Judy) Istredd, Wilson Radjou-Pujalte (Hunter Street) Dara, Anna Shaffer (Harry Potter) Triss Merigold, Therica Wilson Lezen (Jonge Wallander) Sabrina.

“Zelfs voor het tweede seizoen is een zeer hoog artistiek niveau van de cast behouden. Sophie Holland en haar team hebben opnieuw de beste acteurs geselecteerd om deze personages te belichamen, we zijn verheugd om deze nieuwe verhalen tot leven te zien komen onder leiding van dergelijke gevestigde regisseurs "

Benoeming daarom in precies een jaar om samen commentaar te geven op de vrucht van de opnames van dit tweede seizoen van The Witcher is net begonnen.