Sinds enkele dagen is downloaden en installeren op mogelijk Red Dead Redemption 2 de mod die het mogelijk maakt om te hebben expliciete seksuele relaties binnen het spel. Zo'n mod, genaamd Warme koffie precies zoals het veel beroemdere dat meer dan 10 jaar geleden op Grand Theft Auto San Andreas beschikbaar is gesteld, echter de top van de Take-Two.

Het bedrijf dat eigenaar is Rockstar Games het zou een van de modderauteurs van de betreffende inhoud hebben geïdentificeerd. Volgens wat is voortgekomen en gemeld door youtuber Swegta, het Amerikaanse bedrijf hij zou om verwijdering hebben gevraagd van het netwerk van deze mod, omdat dit de Licentieovereenkomst en de Gedragscode van Red Dead Redemption 2 zou schenden.

Volgens de modder Hot Coffee heeft nog geen naaktmodellen toegevoegd, in feite alleen middelen gebruiken die momenteel in de game aanwezig zijn.