Er is een verandering opgetreden in de ontwikkeling van Kerbal Space Program 2. De uitgever, Take-Two-Two e Private Division, hebben aangekondigd dat een nieuwe studie verantwoordelijk zal zijn voor het Kerbal-ruimtevaartprogramma.

De naamloze ontwikkelaar in Seattle neemt de controle over van Kerbal Space Program 2 en neemt het over Stertheorie. Studieleider Jeremy Ables, creatief directeur Nate Simpson en hoofdproducent Nate Robinson zullen naar Star Theory verhuizen om het nieuwe team te leiden.

"De beslissing om de ontwikkeling intern te verplaatsen stelt ons in staat om het team de tijd en middelen te geven die nodig zijn om de ontwikkeling van KSP 2 te voltooien en het kwaliteitsniveau te bereiken dat we onze spelers allemaal willen bieden," zei Private Division tegen GamesIndustry . Stertheorie daarentegen weigerde commentaar te geven op de beslissing.

Kerbal Space Program 2 wordt gepubliceerd tussen 1 april 2020 en 31 maart 2021.