In de jaren 90 begonnen consoles steeds populairder te worden zoals we ze tegenwoordig kennen, maar wat echt ontvolkt was, was de LCD-spellen, die mini-elektronische apparaten die de personages animeerden met alleen zwarte silhouetten op een klein schermpje met een vaste achtergrond (een beetje zoals Game & Watch).

Hasbro heeft nu besloten om weddenschap over het nostalgie-effect en het opnieuw op de markt brengen van deze consoles, waardoor het merk weer tot leven komt Tiger elektronica: vanaf deze winter, a $ 15 per stuk, de LCD-games van Sonic the Hedgehog 3, The Little Mermaid, Transformers Generation 2 en Marvel X-Men Project X.

Tiger-Electronics-POV

Zoals Hasbro zelf zei: "elk spel brengt spelers en diehard retro-fans terug naar de jaren 90 met het ontwerp en de technologie die zijn gemaakt met het originele spel in gedachten". Alle spellen vereist twee AA-batterijen om te spelen en meerdere niveaus vol obstakels en vijanden te hebben, net als de videogames waarmee we uren en uren als kinderen doorbrachten.

Wie weet of Hasbro de lijn haalt Tiger elektronica we hopen het ook in Europa.