Super Smash Bros. Ultimate is altijd een veelbesproken titel geweest, in de context van lekken en geruchten. Tussen nep-screenshots of last-minute chatter, is speculeren over de mogelijke komst van een nieuw personage een veel voorkomende hobby onder leden van de Nintendo vechtgame-community, vooral als je naam is Sora. Het lijkt er echter op dat er na de komst van alle personages uit Fighter Pass Vol.2 niet veel meer te speculeren is.

Sad_MarioTijdens een interview met het populaire vakblad Famitsu, heeft de directeur van de Masahiro Sakurai-serie bevestigd dat zodra de ontwikkeling en distributie van de rest is voltooid 6 extra jagers, zal er geen verdere DLC zijn. Het rooster stopt dan goed 88-tekens. Onthoud ook dat, net als de vorige pas, de volgende reeks personages al door Nintendo is gekozen.

We moeten gewoon wachten op de komst van de nieuwkomers die in de komende maanden een revolutie teweeg kunnen brengen in het concurrentiedoel van de titel.